אי גדול ויפה, משטח עץ גושני, שני כיסאות בר וכוס יין לבן וצונן. לא, לא מדובר על חופשת הקיץ שלי, אלא על המטבח החדש שבניתי בבית. מטבח החלומות שלי.
אם אתם נמצאים בתהליך שיפוץ או בניית בית, או אם שפר מזלכם וכבר עברתם את זה, תסכימו איתי שעיצוב המטבח הוא החלק הכי חשוב אבל גם הכי מורכב. אנחנו רוצים שהמטבח שלנו יהיה באמת שלנו – אם זה אומר להתחשב בשיטות הבישול שלנו, בהרגלי האכילה שלנו, בכאבי הגב שלנו ובשיגעונות הקטנים (והגדולים) שלנו.
חשוב לנו שהמטבח יתאים לסגנון האישי שלנו ולא יהיה רק תוצר של אופנות מתחלפות או של פס ייצור סטנדרטי, כי בסופו של דבר המטבח הוא מה שהופך את הבית (House) לבית (Home).
לכן כשמשפצים את הבית, השלב שנשקיע בו הכי הרבה זמן ומחשבה יהיה תכנון המטבח. ברור לנו שהעבודה עליו צריכה להיות מדויקת ומוקפדת כי היא זו שתעצב את תחושת הביתיות שאנו כל כך רוצים וצריכים. מצד שני, בדיוק בגלל זה לרוב נמצא את עצמנו מתלבטים, מתבלבלים מכל האפשרויות וחוששים מאד לקבל החלטות “גורליות”. נחפש את עזרתם של מעצבים ונגרים שמבינים בעיצוב מטבחים, אבל בעצם נרצה שהם יהיו גם אנשי מקצוע שמבינים בעיצוב של חוויות וזיכרונות.
מייסד חברת הבוטיק, המטבח, פוגש בעבודתו אנשים מכל הסוגים. “כל לקוח הוא אחר, יש לקוחות רגישים יותר או פחות והחלטיים יותר או פחות. לאורך השנים ובזכות הניסיון שצברנו למדנו לעבוד יחד עם כל סוגי הלקוחות, גם אם אתם ספקנים, פדנטים או שחשובים לכם מאוד הפרטים הקטנים”.
כשניגשים לתכנון המטבח, המילים “שירות טוב” הן הרבה מעבר למענה טלפוני זמין. כלקוחות, היינו רוצים שמישהו יזהה את הצרכים והרצונות שלנו ויהפוך אותם למטבח חלומותינו. איפה נוח לנו להחזיק את הסכינים, ואיפה את התבלינים, מתי אנו משתמשים בכיריים ומה התדירות שבה אנו מארחים. נרצה שמישהו יחשוב איתנו גם על האסתטיקה כמובן, על התאמת הצבעים והחומרים, אבל בעיקר על תכנון נכון ופונקציונלי של המטבח שיתאים במיוחד לצרכים שלנו כך שלא נצטרך להתכופף יותר מדי או לטפס על שרפרף כדי להגיע לקערת הסלט. הציפיות האלו נשמעות אולי מוגזמות, אבל מסתבר שהן ממש לא. אפשר לקבל חוויית לקוח כזו גם בארץ, כפי שמעידים לקוחות “המטבח” שאת חוויותיהם תוכלו לקרוא בעצמכם.
שירות טוב, כאשר מדברים על מטבחים, הוא גם דיוק, עמידה בזמנים וגימורים איכותיים. חברת המטבח התחילה את פעילותה בתור נגרייה קטנה עם מסורים וקידוחים ידניים, ואחרי כשנתיים עברה מהפך עם רכישתו של מרכז עיבודים ממוחשב (CNC) המסוגל לבצע מספר רב של עיבודי כרסום, חריטה, חיתוך וקידוח באופן ממוחשב ומדויק. “אנחנו נמצאים בנישה מאוד ייחודית ולא מכירים הרבה חברות כמותנו”, מסביר אפי, מעצב המטבחים ומנהל המכירות של המטבח. “מצד אחד אנחנו חברה בינונית עם סניף אחד, מכירים אישית את כל לקוחותינו ויכולים לייצר מטבחים לפי רצונו המלא של הלקוח, ללא יחידות סטנדרטיות. מצד שני, מערך הייצור שלנו הוא מערך של מפעל גדול ולא של נגר פרטי, כולל את המכונות המשוכללות והחדישות ביותר בשוק ושואב השראה מהמפעלים הגרמניים החדישים ביותר. אנחנו לא מכירים חברה נוספת שניתן לראות בה את השילוב הזה”.
המטבח 02-6432333
סלע 1, אזור התעשיה הר טוב ב'
פקס. 02-6432887
מייל. info@hamitbach.co.il