fbpx

- העמוד בעדכון -

אפי

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

נירית קאופמן

נירית, היועצת לבחירת צבעים וחומרים, היא חלק מהצוות הפועל למען הלקוחות ולרווחת העובדים. הכישרון האסתטי של נירית בשילוב היכולת שלה להתחבר ללקוחות ולראות בעיני רוחה את המטבח עוד בטרם נבנה, נותנים לכל מטבח את הגימור המיוחד שלו. נירית לוקחת כל מטבח באופן אישי, והיא לא תשקוט ולא תנוח עד שתהיה שלמה עם ההתאמה בין כל חלקי המטבח. נירית היא לפני הכול אישיות צבעונית שאי אפשר לפספס כשנכנסים לתצוגה ולמפעל. שליטתה בשפות נוספות נותנת מענה ללקוחותינו דוברי האנגלית והצרפתית.

לנירית תואר ראשון בפרסום ויחסי ציבור ותואר שני בשיווק. היא נשואה ואימא לשלושה ילדים שממלאים את עולמה. בנוסף להיותה מאפרת מקצועית, היא מכורה לאימונים אירוביים, לחדר כושר ולשחייה. אהבתה לפינוקים ולאסתטיקה הם חלק בלתי נפרד מאישיותה.

מתניה קאופמן המטבח

מתניה קאופמן

מייסד החברה והמנכ”ל שלה, מתניה, הקים את חברת המטבח מתוך אהבה לתחום הנגרות ומתוך הרצון לתת ללקוחות שירות אחר מהמוכר בארץ לאחר שנים שגר, למד ועבד בארה”ב. מתניה הוא מסוג המנהלים הטוטאליים ביותר שיש. מגיע לעבודה ראשון, עוזב אחרון, ומעורב בכל אספקט בחברה – בתכנון, בעיצוב, בתמחור, במדידות ובייצור. מתניה ידוע בדקדקנותו הרבה והלא מתפשרת ובירידה לפרטים הקטנים ביותר. אצלו הכול חשוב והכול משנה, ואין פרט קטן מכדי לדון בו ולהקדיש לו זמן.

למתניה תואר ראשון בכלכלה ומימון ותואר שני בראיית חשבון, וניסיון רב בתפקידים מקצועיים בארה”ב במגזר הפרטי והציבורי. מאז תקופת בית הספר היסודי הוא מתעסק בתחום הנגרות והעץ. ההתמודדויות האינסופיות שלו עם כל המחויבויות של היום-יום, המטלות והעניינים הבלתי צפויים – ניתנות עבורו לשחרור רק ברכיבת שטח מאתגרת על אופניים בכל זמן שמתאפשר.

אפרת

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

עדי

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל להכניס מלל

ניב רשף

ניב הצטרף לאחרונה לשורותינו בתור מנהל הייצור של המפעל. ניב הוא האדם שיודע בכל רגע נתון מה עושה כל אחד מהעובדים, מה עושה כל מכונה, באיזה שלב בתהליך נמצאת כל עבודה, מה נכנס למפעל בתור חומר גלם ומה בדרכו החוצה כמוצר מוגמר. לניב ניסיון עשיר בענף הנגרות בכלל ובענף המטבחים בפרט, גם כעצמאי וגם כשכיר, כולל תפקידי ניהול בכירים בחברות מטבחים מהגדולות והמוכרות בארץ.

באמתחתו תואר ראשון במנהל עסקים, תעודת הנדסאי תעשייה וניהול עם התמחות בייצור, ותעודות מקצועיות לרוב בתחום הנגרות המכאנית ונגרות הרהיטים. ניב מתמחה בהטמעת תהליכי עבודה, בניהול מערכות תפ”י, בפיתוח צוות העובדים ובבקרת איכות.

ניב מתגורר בשפלה, נשוי ואב לשלושה ילדים, ואת זמנו הפנוי הוא מקדיש לטיולים בשטח, רכיבה על אופניים ואופנועים כבדים.

דניאל מרקוף

דניאל הוא מתכנת ה-CNC של החברה כבר שנים רבות והוא למעשה החוליה האחרונה בשלבי העבודה הווירטואלית על המטבח מול המחשב, רגע לפני תחילת העבודה הפיזית של החיתוך והבנייה. דניאל זוכר בעל פה קטלוגים שלמים של מידות, וכשהוא מביט בתכנית מטבח הוא מיד רואה בעיני רוחו כל חלק בנפרד, כל דופן, כל חזית, כל גב וכל בורג. במשך הזמן התיידד דניאל עם מכונות ה-CNC ברמה כזו שהצליח להביא את העבודה איתן לרמות גבוהות ביותר שלא מוכרות בארץ.

דניאל עלה לארץ בשנת 1993 מארגנטינה, עלייה אידיאולוגית אחרי שנים בתנועת נוער. היום דניאל נשוי, אב לשלושה ילדים וגר בירושלים. כארגנטינאי הוא חובב בשר מושבע וחגיגות על האש הן חלק בלתי נפרד מחייו. בזמנו הפנוי הוא אוהב לשחק שח-מט וסקווש, אך את עיקר זמנו אחרי העבודה הוא מקדיש למשפחתו האהובה.

עובדי הייצור המסורים, הנחושים והמוכשרים שלנו הם לב ליבו של המפעל. העובדים שלנו נבחרים בקפידה, והקריטריונים לקבלה הם יושרה, חריצות, אכפתיות, דייקנות, יכולת למידה ברמה גבוהה ולאו דווקא ניסיון בנגרות.

חלק גדול מעובדי הייצור מלווים את החברה כבר שנים רבות ומהווים חלק בלתי נפרד ממנה. אנו משקיעים רבות בגיוס, הכשרה, פיתוח היכולות ושמירה על העובדים. ישנה דאגה אמיתית לרווחת העובדים ולבטיחותם, וכולם לוקחים חלק בשאיפה האינסופית לשפר את הביצועים שלנו כל העת.

בנוסף, העובדים לוקחים חלק בשיפור הארגונומיה במקום העבודה במטרה לשפר את תנאי העבודה, למנוע סיכונים תעסוקתיים ולשפר את היעילות.

המטבח 02-6432333
סלע 1, אזור התעשיה הר טוב ב'
פקס. 02-6432887
מייל. info@hamitbach.co.il

דילוג לתוכן